Privat undervisning. Negle – Hellerup – København

Marthine tilbyder privat undervisning til dig som er CND negletekniker eller er kursist gennem ICG A/S.

Marthine tilbyder privat undervisning til dig der ønsker at få specifik hjælp til at få finpudset teknikken ud fra der hvor du er, om du er i starten af din negle uddannelse eller om du lige mangler at få finpudset dit finish af dine negle. Om det er gele, acryl, skabeloner, reverce teknik, du vælger. Det er også muligt at komme forberedt fx påsat tipper inden vi mødes og få finpudset din teknik i at lægge produkt og dit finish.

(Minimum) 3 timer anbefales til én hånd hvor du skridt for skridt laver dine negle mens jeg er ved din side og retter hvor det behøves og støtter hvor du allerede er på rette vej. Jeg anbefaler du laver den anden hånd inden vi ses for at få yderligere feed back på dit arbejde. Det er ikke et krav.

Pris pr. time 500,- ex moms. (625,- incl moms x fx 3 timer = 1875,- incl moms)

Pris for kørsel inden for 35 km tur/retur = 150,- incl moms

Hvis betalingsparkering betaler kursist.

Jeg tilbyder privat undervisning i Søborg – København. Bus 68 går næsten til døren. Parkering er gratis.

Er du aktiv kursist hos ICG A/S gælder 3 timers privat undervisning i det produkt du skal op til eksamen i som 1 træningsaften som er et led i de forskellige grundpakker som CND acryl og Brisa gele negletekniker. Jeg giver besked til ICG A/S som noterer det på din konto.

 

Teori undervisning:

Kunne det være godt med opdatering af teorien fra basis kurset tilbyder jeg 3 timers undervisning og opdatering. Måske en aften hvor I er flere der samles (det samarbejder I om) og vi gennemgår teorien og jeres spørgsmål.

Pris pr. time 500,- ex moms. (625,- incl moms x fx 3 timer = 1875,- incl moms)             (fordelt på det antal kursister i samles)

Pris for kørsel inden for 35 km tur/retur = 150,- incl moms

Hvis betalingsparkering betaler kursist(er).

 

Negle Kursus København, Billede CND

Kurser

Insight Cosmetics A/S tilbyder en lang række CND- uddannelser og kurser, som sikkert følger dig gennem hele din karriere. Introduktionskurserne giver dig en perfekt start til at komme ind i skønhedsbranchen. Du kan siden fortsætte med at fordybe og forbedre dine færdigheder med CND Skill Building kurser, blive certificeret i SHELLAC eller blive CND Master gennem CND Masterprogrammet. Vi har ligeledes Ekspertkurser til dig, der vil udbygge dine kompetencer endnu mere. Du kan ligeledes vælge om du ønsker at starte med et enkelt negle kursus, eller om du vil have en pakkeløsning, hvor vi har sammensat forskellige uddannelsespakker til dig til en unik pris.

Marthine Graugaard samarbejder med Insight Cosmetics Group A/S vedrørende CND kurser.

Læs mere på www.icgroup.dk eller www.cnddanmark.dk
Du er også velkommen til at ringe til ICG A/S
på tlf. 33 32 33 22 for personlig betjening.

Negle Kursus København, insight cosmetics group